Over Lottles

Hallo daar! Wat super leuk dat je er bent 🙂

Lottles maakt kaarten voor iedereen!
Zelf vind ik het altijd heerlijk om kaartjes te krijgen en te versturen. Het liefste niet alleen voor een speciale gebeurtenis, maar gewoon omdat het kan en omdat het leuk is iemand te laten weten dat je aan hem/ haar denkt.

In mijn appartementje worden alle kaarten met de hand ontworpen, vaak met waterverf want dat vind ik het leukste, lekker vrolijk en onvoorspelbaar. Daarna worden alle ontwerpen digitaal gefinetuned.
Omdat ik het milieu nog veel belangrijker vindt dan kaartjes versturen zorg ik ervoor dat alles dat ik maak ecologisch verantwoord is. Zo zijn alle kaarten gedrukt op gerecycled papier! Goed voor het milieu en extra leuk om te zien. Voor deze kaartjes worden dus geen bomen gekapt!

Omdat ik maar geen genoeg kan krijgen van het ontwerpen maak ik sinds kort ook persoonlijke portretten en kaarten op maat! volledig in Lottles stijl!
Alle info hierover is te vinden onder het kopje “persoonlijke portretten”

Wil jij meerdere kaarten met een persoonlijk ontwerp afnemen voor bijvoorbeeld een geboorte of bruiloft? Super leuk! Stuur mij dan vooral een mailtje met je bijzondere bezoek, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een vraag , een bijzonder verzoek of zie jij een leuke samenwerking voor je? Stuur me dan gerust een berichtje 🙂

Samenwerkingen
Lottles kaarten en posters liggen sinds kort bij een aantal leuke plekjes rondom Utrecht in de winkel!

🌼 Bijzonder Leuk & de Bijzondere Taartenfabriek in Zeist, lekkere koffie en taarten gemaakt door bijzondere mensen

🌼 Cafca Coffee in Utrecht, het leukste koffie plekje van Utrecht! Hier kan je niet alleen heerlijke koffie drinken maar Cafca is een ontmoetingsplek waar ook muziek wordt gemaakt en waar je kunst kan kopen in de galerij!